I’m strong enough…

I’m strong enough to not cry in front of many people,ย  and because of it, people think it’s okay to hurt me again and again. I’m strong enough to say, “I’m fine” everytime people ask me, “Are you okay?”

I do that because I think it’s easier than I have to tell people about my feelings or my problems. And for many times, I always success to make them believe. I’m strong enough to keep everything by myself. Seriously, ya sometimes I need help from others, but the fact is just 1 of 10 who would really care about my feelings/problems, 9 of 10 just will mock and give shit advices. I’m strong enough to make myself believe everything will be okay when everything is messed up. I’m strong enough to smile in the morning after cry all night alone. And after all of above, yeah… I’m strong enough!!!

am looking at a sunsetsource : google

31 thoughts on “I’m strong enough…

    1. Iya, sampe kadang orang gak bisa bedain, kamu cuma berusaha terlihat tegar atau emang tegar..
      Makasih yaaa๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚
      By the way, aku gak kenapa2 sekarang, cuma tiba-tiba pengen posting aja, hehe Fyi aja sikk!!!๐Ÿ˜€

      1. Haha, makasih lho udah pada perhatian sama aku.
        Seneng banget sejak pindah ke wp jadi byk temen. :):) Kemarin di blog yg satunya agak susah mau silaturahmian.

        Kalo dapet insentif, jangan lupa bagi ke aku juga yaaa๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

      2. Sahabat WP tu kan keren2 abis pokokny..he. Lagian, warga WP itu banyak dihuni orang2 biasa, gak terlalu elit. Kepala Desa aja ad diWP..wkwk.

        Iya, ntar dibagiiin, dikirim ke Sulteng..

      3. Masa sih?
        Kenalin dong ke kepala desa yang punya wp. Kali aja ada stok pangeran desa buatku, mahaha๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† (eh kalo cewek kembang desa kan ya? kalo cowok apaan?)

        Asikasikasik๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

      4. Iya. Ntar aku lingkan blognya, ya. Ya, banyak banget Akar Desa (lawan bunga desa..ha) di sana Win..

        Sik asik sik asik dengan dirimu..ha (Ayu Tingtong)

      1. YAKIN BANGET!!! (ini niat banget lho ngetiknya pake shift)

        Dari si Chris ngomongnya jadi. Akunya yang gak tau ini. Kan jadwal wisudaan kampusku bulan depan tapi katanya bisa berubah tanggal soalnya masih nunggu fakultas ini dan itu yang belom sidang-sidang juga…
        Aku jadi gak enak sm dia. Tiket jadi ditunda terus belinya. Lama-lama makin mahal…

      2. Padahal aku kakinya udah gatel pengen kemana-mana.
        Udah hampir 2 bulan gak jalan…hu..hu..
        Aku bisa kalo masih awal-awal bulan depan tp 3 harian cm Chris maunya semingguan (aku juga sikk๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† )
        Ntar aku kabarin ya kalo jadi, –udah pasti ini mah!

  1. A good friend of mine said, “You can always be sad, but only just once!”. Sulit sih memang, but I believe it will get through. And one of the keys to fix our sadness is not to talk about it. It works, at least for me hehe๐Ÿ˜†

    Cheer up๐Ÿ™‚

  2. This is beautiful. I believe that your approach will make you even stronger and seeing things as “ok” will also help you to move forward and be whole. Excellent attitude! Thank you for sharing.

    1. Thank you so much for taking a look here and leaving a nice comment.
      I hope this approach could work for others, too, not only for me๐Ÿ™‚

      I wish you had a great time when you were in my blog๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚

  3. Semangaaaaat Win, sometimes we need to pretend we’re strong enough in order to make our self believe that we are strong, and we can through anything that happen. AKu juga suka gitu kok kadang2 sok2 kuat padahal mah mau mewek2 juga, tapi abis itu ya semuanya bisa dilewatin๐Ÿ˜€

    1. Yap, at the time, we can be the best liar to people. Put a smile on our face while we cry in our heart. Tapi, dengan begitu, ketika ada masalah baru, kita jadi mikir “I had a smile for the last one, I can have the bigger smile now.”

      Mewek sejadi-jadinya juga gapapa kok. Aku yang cengeng banget ini bisa nangis berhari-hari nonstop lho, hihihi dan bener katamu, abis itu semua pasti bisa kita lewatin.

  4. kalau kata temenku, sih ..
    semua pasti berlalu, semua pasti akan baik-baik saja pada akhirnya…
    kata dia sih,
    kalo aku sih, gak tau apa2 .. hihii

    udaaaaah, senyum dong Winda…
    biar tambah cantik … #ehmm :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s